Полицията в Монтана има нов директор

5033
Полицията в Монтана има нов директор

Старши комисар Ивайло Антонов е новият директор на ОДМВР - Монтана. Днес той беше представен от главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов, информираха от вътрешното министерство.

Със заповед на министъра на вътрешните работи старши комисар Ивайло Антонов е назначен за директор на ОДМВР – Монтана. В системата на МВР работи от 16 години, като е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности в СДВР и ГД "Борба с организираната престъпност", пише БГНЕС.

При представянето на новия ръководител пред състава на дирекцията главният секретар на МВР очерта като тревожни тенденциите, свързани с минималното увеличение на престъпността в областта като цяло – с 3% за първото 6-месечие. Регионът се характеризира с битова престъпност, кражби от жилища и дворове, където увеличението е 8%.

Стратегията на професионалното ръководство на МВР за справяне с това предизвикателство е увеличение на служителите, ангажирани с непосредствено противодействие на престъпността и охрана на обществения ред. В резултат на организационните промени в област Монтана е увеличен броят на служителите, ангажирани с патрулно-постова дейност в областния град и във Вършец.

Венелин Найденов е новия директор на НАП в Пловдив

Венелин Найденов е избран за директор на териториалната дирекция на НАП в Пловдив. Той встъпва в длъжност след спечелен конкурс в надпр...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Монтана