Приключи успешно работата по проекта за водния цикъл на Монтана

4011
Приключи успешно работата по проекта за водния цикъл на Монтана

Приключи успешно най-мащабният инфраструктурен проект в цялата история на Монтана – с тези думи кметът на общината - г-н Златко Живков откри заключителната пресконференция по проект „Разширение и рехабилитация на канализационната и водоснабдителната мрежи на град Монтана”, който се финансира по Приоритетна ос 1 на оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”, съ-финансирана от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на Европейския съюз, по Договор за бевъзмездна финансова помощ № DIR-51011116-C046 от 12.09.2012 г.

Така приключва и поредицата от успешно завършени проекти, реализирани от общината, свързани с подобряване на екологичната среда в град Монтана.

Полицията в Монтана има нов директор

Старши комисар Ивайло Антонов е новият директор на ОДМВР - Монтана. Днес той беше представен от главния секретар на МВР главен комисар ...

Така Монтана се нарежда сред петте града в страната с най-големи проекти в екоинфраструктрурата, допълни г-н Живков. Според него това е един от най-бързо реализираните проекти, свързани с подобряване на ВиК инфраструктура в цяла България.

Окончателната стойност на проекта, изчислена по реално договорени средства и по допустими за финансиране разходи възлиза на 44 561 478, 11 лева без ДДС. От тях 41 174 805,78 лева без ДДС са осигурени от оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.” под формата на безвъзмездна финансова помощ и 3 386 672,34 лева без ДДС - от бюджета на община Монтана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Монтана